Sunday, May 12, 2024
Sunday, May 12, 2024
HomePet VideosCat Care VideosȘedința de dresaj ... Ce probleme avem la CULCAT?

Ședința de dresaj … Ce probleme avem la CULCAT?

Date:

Related stories

-Advertisement-spot_img

保護ねこの家 メンバー紹介 第3話 モコ

保護ねこの家では常時里親様を募集しております。 可愛いねこちゃんがいっぱい在籍しております。ライブの方もぜひご覧ください! 保護ねこの家動画へお越しくださりありがとうございます。保護ねこの家では10台のカメラを使用し、24時間ライブ配信を行なっております。The protected cat home makes use of 10 cameras...
-- Advertisment --
- Advertisement -



Oamenii vor să știe de ce nu reușesc să figure out câinii să stea în CULCAT.
Ce nu știe omul și ce nu vrea câinele …

Aboneaza-te sau viziteaza canalul DRESAJ CANIN PROFESIONAL https://www.youtube.com/c/DRESAJCANINPROFESIONAL?sub_confirmation=1.

Duration 00:14:13 36778 1405

dresaj canin, dresaj caini, dresaj de companie, dresor de caini, dresori, dog fitness instructor, dog habits, comportament canin, psihologie canina, rase de caini, caini la dresaj, dresaj de disciplina, catalin cornea, predresaj, caini de companie, animal training, k9, dog training professional, animal, animals,puppy training, lesa,puppy dog, dobermann, rest position, dresaj incepatori, tehnici dresaj, instructori dresori, trainer dresaj, youtube dog training, live.

- Advertisement -
-Advertisement-

Latest Articles

-Advertisement-

24 COMMENTS

  1. Salut! Am o intrebare nu era parca ilegala cuparea urechilor in Romania? Inca poti merge la un veterinar pentru cupare? Sau pe vremea postarii videoclipului era legala practica.

  2. Buna ziua,am un amstaff care are 10 luni și nu i-am tăiat urechile până acum deoarece nu am avut timp,ați putea să îmi spuneți vă rog dacă aș putea să îl duc să îi taie urechile veterinarul la această vârstă?

  3. Buna ziua, am un ciobanesc german de 7,5 luni care de 2 luni, de cate ori incerc sa il invat ceva, este doar cu ochii pe mainile noastre ca sa le apuce. Altceva nu il intereseaza decat sa ne apuce de maini chiar si cand merge pe langa noi. Cum il pot dezvata de acest obicei? Ce pot sa fac ? Multumesc anticipat.

  4. Foarte tare……si multumim ca impartasesti cu noi detaliile astea fara de care munca ar dura mult mai mult pana sa apara si rezultatul. Foarte multi dresori fac filmulete de zeci de minute in care explica,se implica,fac de toate dar omit aceste mici detalii . Felicitari . Acum vine si intrebarea mea ( prima din sutele pe care le am in minte :),dupa ce merg la plimbare cu catelul,in momentul cand simte ca mergem spre casa TRAGE de parca e disperat. Cum sa il ajut sa nu isi mai faca rau singur ( cane corso si are 5 luni ),mersi frumos !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!