Monday, May 13, 2024
Monday, May 13, 2024
HomePet VideosCat Care VideosIată cât de Periculos poate fi un URS! Ursul atacă Vaca, Porcul,...

Iată cât de Periculos poate fi un URS! Ursul atacă Vaca, Porcul, Elanul

Date:

Related stories

-Advertisement-spot_img

創意寵物造型

原來幫寵物剃毛可以這樣...長知識了。 Duration 00:01:38 👁 114 👍 0 👎 ...

保護ねこの家 メンバー紹介 第3話 モコ

保護ねこの家では常時里親様を募集しております。 可愛いねこちゃんがいっぱい在籍しております。ライブの方もぜひご覧ください! 保護ねこの家動画へお越しくださりありがとうございます。保護ねこの家では10台のカメラを使用し、24時間ライブ配信を行なっております。The protected cat home makes use of 10 cameras...
-- Advertisment --
- Advertisement -

Close ×


✓ RED ZEBRA ➔ https://www.youtube.com/c/REDZEBRA0.
✓ CLEVER KID ➔ https://www.youtube.com/channel/UCr4zBFIW7QqLMDlaRgrsoLg.
✓ Despre toddler ➔ https://www.youtube.com/channel/UCA4F …
✓ Lime Channel ➔ https://www.youtube.com/channel/UCB58 …
=======================.
Iată cât de Periculos poate fi un URS! Ursul atacă Vaca, Porcul, Elanul.
=======================.
#animale #lumeaanimala #natura.
Colaborare: [email protected].

Period 00:07:32 374583 3498.

red zebra, red, zebra, animale, lumea animala, natura, animale domestice, animale salbatice, videoclipuri cu animale, Iată cât de Periculos poate fi un URS! Ursul atacă Vaca, Porcul, Elanul, iata, cat, de, periulos, poate, fi, un urs, ursul, ataca, vaca, porc, elan, uimitor, incredibil, pericol, animal carnivor.

- Advertisement -
-Advertisement-

Latest Articles

-Advertisement-

46 COMMENTS

  1. Acum pe bune, nu știm sau ne prefacem că știm? Canibalismul din scena cu ursul polar este altceva, nu omoară puiul ptr a se hrăni, omoară puiul ptr a se cupla cu ursoaica. Din același motiv omoară și motanul puii când sunt mici. Și nu doar ursul polar face așa, cam toate carnivorele la care masculul nu participă la creșterea puilor.

  2. Fă un episod despre pește 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑te rog

  3. Cate fripturi de vacă ai mancat? Ce vezi periculos la ursul acela? Uita-te in oglinda! Ursul polar nu mananca alti ursi polari. I-a omorat puiul pentru a stimula femela la o noua imperechere. Dar la câtă foame ai in gât….altfel nu iti mai rotunjeai veniturile din youtube. LA MUNCA, NU LA CERSIT. MĂCAR DACA STIAI SA EXPLICI.

  4. INCERCI SA TRAIESTI DIN POVESTI NAIVE PENTRU COPII BOLNAVI FEMEIE NAIVA CARE VII AICI SI ARATI ACELE FILMULETE PRELUATE DE LA ALTII SI CARE NU AU NICI UN FEL DE LOGICA, SI BENEFICII DIN CARE PROSTIMEA CARE TE ASCULTA SA POATA INVETA CEVA UTIL. AR FI BINE SA MERGI IN PADURE CA SA TE INTILNESTI CU URSUL SI DACA REUSESTI SA SCAPI CU VIATA SA VII SI SA POVESTESTI CUM AI SCAPAT CU VIATA, CE METODE SI CE ARME AI FOSLOSIT, NU SA ARATI ACELE PROSTII CARE NU AJUTA LA NIMIC. ESTI O FEMEIE NAIVA, AMATOARE SI LIPSITA DE LOGICA SI SFATURI ABSOLUT NECESARE CELOR CARE MERG IN PADURE SI RAMIN PARALIZATI DE PREZENTA NU NUMAI A URSILOR FLAMINZI SI AGRESIVI DAR ORICAREI SALBATACIUNE.GASESTE-TI ALTA METODA DE SUPRAVIETUIRE OR INVATA CE FEL DE INFORMATII UTILE SINT NECESARE OAMENILOR…

  5. Cele mai periculoase intalniri cu ursul aici este de vina OMUL ,PENTRU CA DAU LEGI SA OCROTIM URSUL ,DAR PE OM CINE IL PROTEJEAZA? " OMUL ,DECI OMUL II DE VINA PENTRU CA NU JUDECA CORECT ,HALAL OAMENI AVEM LA A FACE LEGI ,PACAT RUSINE SA LE FIE

  6. Bai fata,masculii de urs ataca puii altor masculi si ii omoara ca sa se poată împerechea ei cu femela. E foarte comun si la ursul brun si leii fac la fel. Da-le drac ma de schimbări climatice.

  7. Se ajutor mare mai faceți?

    milioane de Bărbați sunt în romania, și vă mănâncă urșii; rușine: com nu puteți să vă strângeți toți românii să prindeți urșii ăia?

    nu urșii vă mănâncă ci Guvernul'

    urșii nu sunt al guvernului"

    dacă te mușcă un câine propietarul câinelui răspunde?

    dar dacă te mănâncă sălbătăcunile, nu răspunde Guvernul?

    este o lege internațională,

    de ce nu puneți plângere?

    cine vă plătește paguba?

    omul plătește la Guvern – pentru ce?

    Guvernul nu are nici o responsabilitate?

    omenirea conduce pământul iar nu Guvernul!

  8. masculuii omoara puii de urs pentru a se imperechea cu femela si nu e cauzata de schimbarea climatica, acesta este un comportament vechi al masculilor asupra celor mici. Sa nu uitam ca de regula femela tine puii aproximativ doi ani cu ea, de aceea nu se imperecheaza anual.

  9. Ursul e foarte fioros în Slănic se întrerupe lumina acum cjita lor va doresc sa mi va întâlnit-o ci fiara sa o filmați sare te poate ucide imediat vfeuti va de acest carnivor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!